Van The Rabbit tot de Europe Magic Wand: de markt van seksspeeltjes is flink verzadigd. En ook deze wereldberoemde vibrators moeten het tegenwoordig afleggen, er komen namelijk steeds innovatievere en duurzamere speeltjes die de oude rotten langzaam van hun troon afstoten.

 

In de berg van duizenden - al dan niet honderdduizenden - seksspeeltjes zal jij je vast afvragen wat nu eigenlijk de beste vibrators zijn. Nou, komt dat even mooi uit! Wij presenteren jullie: de vijf lekkerste vibrators ooit!

 

Multifunctioneel en magisch: de Europe Magic Wand

 

Ja, je kent ‘m vast wel: de wereldberoemde vibrator uit Sex And The City, genaamd de Europe Magic Wand! Deze vibo bestaat al veertig jaar en is nog steeds niet weg te denken uit de huidige seksindustrie. Hij is uitgegroeid tot bestseller, versloeg The Rabbit in een heftige strijd en wordt nog steeds geprezen om zijn veelzijdigheid. Zo kun je de Europe Magic Wand niet alleen gebruiken voor de stimulatie van je clitoris, maar ook als massageapparaat. Dat is genot voor twee, maar voor de prijs van één!

 

Fluisterstille vibraties voor een extra hard orgasme

 

Eén van de meest innovatieve speeltjes op de markt is toch wel de Satisfyer Pro. Deze vibrator maakt gebruik van luchtdruk pulsaties en hiermee verwen je jouw kittelaar zonder dat er een aanraking plaatsvindt. Uh. hoe dan?! Plaats je clitoris voor de zuignap en geniet van de ritmische pulsaties door middel van luchtdruk. En dankzij de elf vibratiestanden kun je zo hard gaan als jij wilt.

 

De ultieme oplossing voor lastige klaarkomers

 

Heb je moeite met het vinden van je favoriete plekje? Dan helpt de Zumio Spirotip je een handje. Dit smal gevormde speeltje komt op plekjes waar je met je vingers niet bij kunt en trilt je dankzij haar lange en dunne uiteinde regelrecht naar de zevende hemel. Kom je al gemakkelijk en snel klaar? Dan is de Zumio Spirotip ook perfect voor het versterken van je orgasme.

 

Verwen elkaar op afstand dankzij de We-Vibe Tango

 

Heb je een liefje in het buitenland? Dan kun je Skype of FaceTime wel vergeten. Dankzij We-Vibe bevredig je elkaar namelijk gewoon op afstand. Het merk biedt diverse speeltjes die je kunt koppelen aan de We-Connect app. In deze app kun je het speeltje van je partner besturen, waar hij of zij zich ook ter wereld bevindt! Dit zorgt dus voor geile, verrassende en vooral hele lekkere momentjes! Voor vrouwen is er de We-Vibe Tango: dit is een compacte vibrator, vormgegeven als lipstick en dus superhandig om discreet overal mee naartoe te nemen! Dus laat de controle volledig over aan je partner and enjoy the ride!

 

De Womanizer Insideout: van 0 tot ‘JAAA!’ binnen enkele seconden

 

Dames en heren, mogen wij je voorstellen aan de vibrator die letterlijk elke vrouw binnen luttele seconden laat klaarkomen? Dankzij de twaalf (!) intensiteitsstanden is de vibrator niet alleen geschikt voor de beginner, maar ook voor de doorgewinterde ervaringsdeskundige. En dat is niet alles: de Womanizer Insideout heeft een waterdicht design en kun je dus meenemen in bad of onder de douche. Hallo ultieme clitoris én G-spot stimulatie.


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.