De Hummer G-spot vibrator

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

De hummer g-spot vibrator is een tarzan vibrator afgewerkt met verschillende stimulerende kenmerken. Hierdoor worden zowel de g-spot als de clitoris optimaal gestimuleerd. De vibrator is eenvoudig te gebruiken met behulp van drukknoppen.

• Clitoris en g-spot stimulatie

De vorm van de Hummer g-spot vibrator zorgt ervoor dat ook de clitoris gestimuleerd wordt. Met de 7 vibratiestanden waarmee het dolfijntje kan worden gebruikt, kan je de ideale stimulatie vinden. De gebogen kop stimuleert de g-spot door middel van draaiende bewegingen. Hierbij kan de draairichting aangepast worden met behulp van een drukknop.

• Roterende vibrator

Zoals eerder genoemd heeft de vibrator een roterende werking. Deze functie zorgt niet alleen voor g-spot stimulatie maar ook stimulatie van de vaginawand. De kralen vlak onder de kop maken dit mogelijk. De kralen hebben hierbij dezelfde draairichting als de roterende kop.

• Hummer vibrator gebruiken

Wij adviseren de vibrator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor zal de vibrator makkelijker te gebruiken zijn en zal de stimulatie nóg aangenamer aanvoelen.


KleurRoze
MateriaalPVC
Lengte22,5 cm
Diameter3 cm
Gewicht277 gram
Batterijen3x AAA, niet meegeleverd
SpatbestendigJa
MultispeedJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
Niet voorradig

Anderen bekeken ook:


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.