Europe Magic Wand Massager

Op werkdagen voor 23:30 uur besteld, morgen in huis!

De Europe Magic Wand Massager is een van de beste en bekendste vibrators ter wereld! Dit is de legale versie van de Hitachi Magic Wand.

Ongeveer 40 jaar geleden kwam de Hitachi Magic Wand als lichaams massager op de markt. Hierna is deze massager bekend geworden door zijn intense vibraties en werd deze al snel gebruikt als clitoris stimulator. Boven deze massager zat een dikke siliconen bal en wordt al tientallen jaren wereldwijd de perfecte vibrator genoemd door experts en seksuologen. Ook de vrouwen die heel veel moeite hadden met klaarkomen, kunnen door de Magic Wand hun eerste intense orgasme beleven. In Amerika is deze vibrator dé bestseller onder de seksspeeltjes voor vrouwen en was deze vibrator ook te zien in de TV hitserie "Sex and the City"

Omdat de Hitachi Magic Wand niet toegestaan is voor verkoop in Europa (110 volt), bieden wij de Europe Magic Wand. Dit is de Europese versie van de Hitachi Magic Wand. Bij de massager wordt een Europese stekker geleverd. Als je veel moeite hebt met klaarkomen, dan is de Europe Magic Wand de perfecte oplossing. Maar wat zorgt ervoor dat deze vibrator nou zo speciaal is?

De beste eigenschappen op een rijtje:
- De vibrator heeft 6 diepe, intense en kalmerende vibraties om jezelf mee te verwennen.
- De Europe Magic Wand heeft een extra lang snoer van 236 cm, wat er voor zorgt dat er gemakkelijk mee te bewegen valt.
- Door verbeterde hygiëne (siliconen opzetstukjes) kan de vibrator voor veel meer gebruikt worden als alleen pijnlijke spieren
- De vibrator is getest door een erkend test laboratorium voor jouw gezondheid en veiligheid

Wanneer je deze legendarische vibrator ook graag wilt gebruiken voor andere plezier ervaringen, raden wij aan de siliconen opzetstukjes zoals de Genius en de Genio mee te bestellen. Genio is een siliconen opzetstukje dat speciaal is ontwikkeld voor clitoris stimulatie en is voorzien van verschillende texturen en oppervlakken om te ontdekken. Daarentegen is het Genius siliconen opzetstukje voor de gevorderde gebruiker die, naast clitoris stimulatie, ook graag de krachtige vibraties op de G-spot voelt.

De Europe magic wand massager is CE-erkend en daardoor geheel veilig in gebruik.

€134,00

Anderen bekeken ook: