Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe.

Pocket pussies

11 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Online pocket pussy kopen doe je voordelig op Vibrator.nl! Een pocket pussy is een ideale masturbator om mee op reis te nemen. Door het kleine formaat neemt de pocket pussy weinig ruimte in de koffer of tas in. De kleine masturbators zijn er in de vorm van kunstvagina’s of geribbelde stimulatie sleeves. De pocket pussy gebruiken met je partner? Dat kan ook! Ook kun je ervoor kiezen om de sleeves in combinatie met een bullet te bestellen. Een pocket pussy bestellen doe je discreet en veilig op Vibrator.nl!

 

Ook andere sextoys voor hem kan je bij Vibrator.nl vinden:

Kunstvagina'sHandsfree masturbatorsKunstbillenBlowjob simulators

Klein formaat masturbator

De masturbator is voor mannen een aangename toevoeging bij het masturberen. Zo’n masturbator is over het algemeen groot van formaat en dus lastig ergens mee naartoe te nemen. Om de reizende gebruiker van masturbators tegemoet te komen, is men op het idee gekomen om ook een kleiner formaat op de markt te brengen. Deze pocket pussy is hetzelfde gevormd, voelt hetzelfde aan en heeft hetzelfde stimulerende effect. Doordat de pocket pussy kleiner is, zal hij ook nog eens strakker om de penis zitten. Deze kleinere masturbator brengt dus alleen maar voordelen met zich mee.

 

Goedkope pocket pussy

Pocket pussies zijn er in verschillende prijsklassen en voor een eerste ervaring wil je natuurlijk niet te veel betalen. Dat vonden wij, van Vibrator.nl, nou ook en daarom hebben wij de de willie masturbator ontwikkeld. De Willie masturbator is realistisch gevormd en voelt heerlijk zacht aan. De binnenkant is voorzien van nopjes die de penis extra prikkelen. Al deze kenmerken maken het mogelijk om een optimale masturbator ervaring mee te maken zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten.

 

Ook oraal en anaal pocketformaat

Door het woord pocket pussy lijkt het zo dat de producten die onder deze categorie vallen, allemaal gevormd zijn als een vagina. Als je echter goed kijkt, zie je ook een aantal mond en anus masturbators. De mond masturbators hebben mooie volle lippen en vaak ook een tong die de penis lekker masseren en stimuleren. De anaal masturbators hebben een kleinere opening en zullen daardoor strakker om de penis aanvoelen. Met de Reis Grijper haal je een 2 in 1 masturbator in huis die zowel een orale als een anale ervaring simuleert.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.