Quarantaine pakket voor vrouwen

Nu besteld, maandag in huis.

Als je als (single) vrouw in quarantaine zit zonder veel fysieke klachten, kan je je nog wel eens vervelen. Daarom heeft Willie.nl nu het quarantaine pakket voor vrouwen samengesteld. Met dit pakket kom je de tien dagen quarantaine moeiteloos door.

Het pakket bevat namelijk een mini vibrator, een duo vibrator en een luchtdruk vibrator. Op deze manier kan je jezelf gedurende tien dagen (en daarna) op verschillende manieren vermaken. Daarbij komt nog eens dat het pakket zeer aantrekkelijk geprijsd is. Quarantaine was nog nooit zo lekker!

Willie Toys - Lioness vibrator

De Lioness vibrator heef een puntige kop waarmee je eenvoudig je gevoeligste plekjes optimaal te kunt stimuleren. De Lioness vibrator is door haar krachtige motor zeer intens en zorgt zodoende voor heerlijke stimulaties. Daarnaast beschikt deze toy over 10 verschillende vibratiefuncties. Met de meegeleverde USB-kabel laad je je speeltje gemakkelijk weer op als deze leeg is.

 

Willie Toys Lioness vibrator – handleiding

Voor de eerste keer gebruik dient het artikel minimaal 4 uur te worden opgeladen. De meegeleverde USB oplaadkabel kan worden bevestigt in een laptop/computer of aan de adapter van een mobiele telefoon. Het artikel opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de onderzijde van het eitje te bevestigen. De ingang voor de oplader zit boven het aan en uit knopje. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd.

Om het artikel aan te zetten dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt. Om het artikel uit te krijgen dient het aan en uit knopje minimaal 5 seconden te worden ingedrukt.

Wij adviseren de Linoness vibrator te gebruiken in combinatie met een beetje glijmiddel op waterbasis.


BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalABS
Lengte112mm
Diameter27mm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurRoze
MateriaalABS
Lengte11.2cm
Diameter2.7cm
SpatwaterdichtJa
MultispeedJa
BatterijenOplaadbaar (USB-oplader meegeleverd)
KleurRosé goud
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte16,5 cm
Breedte5 cm
MultispeedJa
SpatwaterdichtJa
Batterijen2 x AAA (Niet meegeleverd)
KleurRoze
MateriaalSiliconen / ABS
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
142,89 39,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.