XOUXOU Vibrerend eitje superzachte siliconen Love Ball

Voor 23:30 besteld, vrijdag in huis.

Dit vibrerend eitje van XOUXOU is gemaakt van superzacht siliconen materiaal. Het eitje is voorzien van ribbels en heeft 12 verschillende vibratiestanden. Deze standen zijn eenvoudig te bedienen met een drukknop op de staart. Het vibrerend eitje is volledig waterdicht waardoor je deze ook onder de douche kunt gebruiken.

Het XOUXOU Vibrerend eitje weegt 83 gram. Dit betekent dat je het eitje ook kunt gebruiken bij het trainen van de bekkenbodem. Het XOUXOU Vibrerend eitje is opblaadbaar met een meegeleverde USB kabel. Wij adviseren het XOUXOU Vibrerend eitje met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Schommelt het lustkanaal en de lustplekken! Waterdichte vibro-bullet met uitgesproken, stimulerende groeven voor het plezier van de interne en externe gebieden. De vibro-bullet is ook perfect voor een effectieve training van de bekkenbodemspieren, want hij weegt 83 g. De krachtige maar stille motor zorgt met zijn 12 verschillende vibratiestanden voor veelzijdig plezier - alles kan worden bediend via de knop op de ophaalriem. De vibro-bullet is bedekt met zachte siliconen die heerlijk aanvoelt op de huid wanneer deze wordt gebruikt voor plezier of training. Hij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Inclusief hoogwaardige opbergtas. Volledige lengte 19,6 cm. Vibro-kogel 8 cm lang, Ø 3,7 cm. Gewicht 83 gram. Siliconen, PU, ABS.


MateriaalSiliconen / PU / ABS
Lengte8 cm (totaal: 19,6 cm)
Diameter3,7 cm
Gewicht83 gram
WaterdichtJa
MultispeedJa
BuigzaamJa
Lees Meer
59,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.